28 Şubat Sivil Savunma Günü okulumuzda Sosyal Bilgiler Öğremeni Mehmet Ali KAHREMAN rehberliğinde kutlandı.

İlçemizde düzenlenen ´´Mehmet Akif Ersoy´da Vatan Sevgisi´´ konulu şiir yarışması için okulumzda 3 öğrencimizin şiirleri seçilmiştir.Öğrencilerimiz FATMA TUFAN,AYŞE AZRA YILDIZ VE İKRA EVER´i başarılarından dolayı kutlarız ve ilçe çapında da başarı göstermelerini temenni ederiz..

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN MELİKE MALCI OKULUMUZDAKİ GÖREVİNDEN AYRILMIŞTIR.BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA KENDİSİNE BAŞARILAR DİLERİZ.OKULUMUZA SINIF ÖĞRETMENİ EBRU ÖZTÜRK ATANMIŞTIR.KENDİSİNE HAYIRLI OLSUN ,DER GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.

KURTKULAĞI İLKOKULU VE ORTAOKULU MEB ŞUBAT AYI TEBLİĞLER DERGİSİNDE ZORUNLU HİZMET BÖLGESİ OLDU.ZORUNLU ÇALIŞMA SÜRESİ MEB TARAFINDAN    7 YIL OLARAK BELİRLENDİ.HİZMET PUANI DA 11´DEN 14´E YÜKSELDİ.

2-A SILA YAVUZ , 3-A SELAHATTİN HAYAT 4-A ABDULLAH , 5-A İLAYDA YAVUZ, 6-A HANIM RANA TALAŞ , 7-A FATMA TUFAN , 8-A AYŞE YILDIZ

Okulumuzun bilgisayarları okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mehmet Ali KAHREMAN tarafından temizlenmiştir. Kendisine hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz.