OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ŞEHİT ÖĞRETMENİMİZ ERTAN SEVİM´İN ANNESİNİ VE EMEKLİ ÖĞRETMENİMİZ HATİCE EKER´İ ZİYARET ETTİ.

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN SAYIN BAŞKANI SONER YILDIZ VE DEĞERLİ ÜYELERİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ÖĞRETMENLERİMİZE HOŞ VE ANLAMLI BİR SÜRPRİZ YAPTILAR. KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINDAN OBJEKTİFE YANSIYANLAR...

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE  GEREK OKUL İÇİNDE GEREK OKUL DISINDA GÖSTERMİŞ OLDUKLARI BAŞARIDAN DOLAYI VE ÖRNEK AHLAKİ DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.VE İLERİDE ÇOK İYİ YERLERE GELECEKLERİNE GÖNÜLDEN İNANIYORUZ VE ONLARLA GURUR DUYUYORUZ...BU BAŞARILARINDAN DOLAYI AİLELERİNE VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ..

Okulumuz personelinin rengarenk çalışmaları. Çalışmalar Tamamen okulumuz personeli tarafından yapılmıştır. Emeği geçen tüm arkadaşlarımız sağolsunlar var olsunlar. Teşekkürler...

Katkılarından Dolayı Halk Eğitim Merkezi´ne Teşekkür ederiz..

Kursumuz Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe, İngilizce, İnkilap Tarihi derslerinden açılmıştır. Kurslar Hafta içi dersler sona erdikten sonra yapılmaktadır...

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ...

Okulumuzda 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Meclisi Başkanı Seçimleri Yapılmıştır. Yapılan Seçim Sonucu Zeynep Nur YAVUZ Okul Meclis Başkanı olarak seçilmiştir.

Haz

Okulumuz 5-A sınıfı öğrencileri ´´Ailemizin Bayramı´´,6-A sınıfı ´´Vay Başıma Gelenler´´,8-A sınıfı öğrencileri ´´Haşim Ağa´´ isimli tiyatro oyunlarıyla büyük beğeni topladılar.Öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ederiz.Desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Sayın Hasan UÇGUN´a,Öğretmenlerimize,Hizmetlimiz Suat SEZGİN´e,Okulumuzun Eski Müdürü Sayın Veysel Demir´e,Kurtkulağı halkına ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.