Yeni yılın yenilik ve güzellikle getirmesi dileğiyle.. Yeni yılınız kutlu olsun..

4 çocuğum var. Birincisi benim yaşımın ilk rakamı yaşındadır. İkincisi benim yaşımın ikinci rakamı yaşındadır. Üçüncüsü bu iki rakamın çarpımı yaşındadır. Dördüncüsü bu iki rakamın toplamı yaşındadır. Hiçbirinin yaşı aynı olmadığına göre ve hepimizin yaşları toplamı 66 ise benim yaşım ile en küçük Çocuğumun yaşları çarpımı kaçtır?

Cevabınızı bir kağıda Pazartesi günü adınız soyadınız ile birlikte Müdür Yardımcısının odasındaki kutuya ilk Teneffüs saatine kadar atınız.

1. ŞAKİR ARDA TÜRKER

2. SELAHATTİN HAYAT

3. İDRİS TUFAN

Sevgi Okulu'nun 5/A Sınıfında okuyan bir kız öğrencinin erkek arkadaşlarının sayısı kız arkadaşlarının sayısının 2 katıdır. Fakat her erkek öğrencinin kız arkadaşlarının sayısı diğer erkek arkadaşlarının sayısından 10 eksiktir. Bu sınıfta kaç kız, kaç erkek öğrenci vardır?

Cevabınızı Pazartesi günü adınız soyadınız ile birlikte Müdür Yardımcısı odasındaki kutuya atınız. Hadi bakalım kimler bulacak.

Öğrencilerimiz Beden Eğitimi Dersinde Dart oyunu oynadı. Hedefe odaklanırken koordinasyonlarını geliştirip aynı zamandsa isabetlerini toplayarak matematiğe de katkı sağladılar. Özkan Öğretmenimize teşekkür ederiz.

1. DİLA YAVUZ

2. ZEREN YENER