Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşku ile kutlandı ve bu coşku ilelebet devam edecektir. Programın hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzun sınıf ve koridorlarını boyatan ve yenileyen Değerli İş Adamı Osman TUFAN'a okulumuz adına teşekkür ederiz.

Tem

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı 8. sınıf mezuniyet törenini okul bahçemizde gerçekleştridik. Öğrencilerimize gelecek hayatında başarılar dileriz.

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz.

Bastığın yerleri "toprak" diyerek geçme, tanı, Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı, Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı.

Okulumuzda 14.03.2023 tarihi saat 10.00 'da planlanan senaryoya uygun olarak Ceyhan Merkezli deprem tatbikatı yapılmıştır. Öğrencilerimiz Çök-Kapan-Tutun kuralına uymuş  ve Acil Durum Tahliye Planına uygun olarak binanın boşaltılması sağlanmıştır.

2. Sınıf öğrencilerimiz rehberlik planındaki  "Öfke ve Stres Yönetimi" başlığı altında duyguların insan yaşamı için önemini farketme, duygu çeşitliliği, başkalarının duygularını anlama etkinlikleri gerçekleştirdiler.

Ebru öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ana sınıfı öğrencilerimiz güzel dileklerin yer aldığı yeni yıl kartı hazırladılar. Ece öğretmenimizin ve öğrencilerimizin ellerine sağlık.

2023 yılının milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz..

Okul çeşmemiz Şehit Öğretmenimiz Ertan SEVİM'in ailesi tarafından onarılıptadilatı yapılmıştır. Şehit öğretmenimizin ailesine teşekkür ederiz.

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası (Yerli Malı Haftası) kutlandı. Öğrencilerimizde yerli tüketimin bilinçli olarak artması amacıyla yerli malı kullanımının önemi  vurgulandı.

Kıymetli velilerimize yerli malı için yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Jandarma Trafik Ekipleri tarafından okulumuz 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verilmiştir.

Okul Aile İş Birliğinin pekiştirilmesi kapsamında okulumuz öğretmenleri öğrenci velilerimizi ziyaret  ediyor. Yapılan ziyaretlerde öğretmenlerimiz velilerimiz tarafından sıcak ilgiyle kaşılanıyor. Öğretmenlerimiz velilerimizi öğrecileri hakkında bilgilendiriyor.