Örnek uygulamaları paylaşıyorum programı kapsamında okulumuzda Gazi Ortaokulu öğrencilerini misafir ettik.

Trafik güvenliği ile ilgili afişimiz.

Okulumuzda Karayolu Güvenliği ile ilgili eğitici videolar izlendi.

Okulumuz öğrencilerinin kullanması amacıyla el emeği göz nuru her bir parçasını düşünerek oluşturduğumuz satranç köşemiz öğrencilerimizin kullaımına hazır. Emeği geçen okul müdürümüz Hayriye YILDIZ YEL ve müdür yardımcımız Nilay AKÖZ'e teşekkür ediyoruz.

Atatürk köşemiz yenilendi.

Okul kütüphanemizdeki kitapların kaydını gerçekleştiriyoruz.

Tatili fırsat bilip öğrencilerimize satranç köşesi hazırlıyoruz.

Ekinciler Holding yetkililerinin desteği ile okul koridorlarmız ve kapılarımız boyanıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan BÜLBÜL okulumuza gelerek 8. sınıf öğrencilerimizi ziyaret etti.

Okulumuzda yeni kurulan kütüphanemiz için yeni kitaplarımız geldi.

Okul kütüphanemiz boyanıyor. Emeği Geçen velimiz Şevket Bey'e teşekkür ediyoruz.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

TUBİTAK 4006 BİLİM ŞENLİĞİ

Bursluluk sınavını kazanarak bizleri onure den 7/A Sınıfı öğrencimiz Yağmur CAN'ı canı gönülden tebrik ediyoruz. Bugün bu başarının elde edilmesinde emeği geçen İlkokul Sınıf öğretmenimiz Bekir Latif EREN'e ve tüm branş öğretmenlerimize, kıymetli velimiz Oya-Davut CAN'a teşekkür ediyoruz.

"Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır çalışkan olmak" M.Kemal ATATÜRK

1/A Sınıfı öğrencileri sonbahar geldi etkinliği yaptılar. Ebru Öğretmenimize teşekkür ederiz.