Okulumuz öğrencileri Ceyhan'da 10 Okul ve 28 takımın katılım sağladığı curling turnuvasınd a Ceyhan 1.si olup madalya almıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenimiz Yasin Kurt'a teşekkür ederiz

Okul Aile İş Birliğinin pekiştirilmesi kapsamında okulumuz öğretmenleri öğrenci velilerimizi ziyaret  ediyor. Yapılan ziyaretlerde öğretmenlerimiz velilerimiz tarafından sıcak ilgiyle kaşılanıyor. Öğretmenlerimiz velilerimizi öğrecileri hakkında bilgilendiriyor.

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri ile birlikte Üst Öğrenim Kurumlarının tanıtımı kapsamında ilçemizde bulunan Ceyhan Fen Lisesi, Şehit Zeynep Sağır Anadolu Lisesi, Ceyhan Ticaret Borsası Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi, Ceyhan Anadolu Lisesi'ne gezi düzenlenmiştir. Gezide sınavlı öğrenci alan okulların tanıtımı yapılmıştır.

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, Büyük önderimizi ölümsüzlüğünün 84. yılında özlemle anıyoruz. Okul panomuzda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

4/A Sınıfı öğrencilerinin Sosyal Bilgiler dersinde Milli kültürümüzü yansıtan değerli öğeler adlı çalışmaları.. Bekir Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkürler.

29 Ekim 1923'de Cumhuriyet'in ilanın anısına her sene 29 Ekimde kutladığımız Cumhuriyet Bayramı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik.

Gösterilerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

5/A Sınıfı öğrencileri Ay'ın özellikleri ve evresi ünitesinde pinpon topları ile Ay'ın evreleri etkinliğini Nilay öğretmenimizle birlikte gerçekleştirdiler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

4/A Sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde alçı ile "Fosil Yapıyorum Etkinliği" ile yaparak yaşayarak öğrenme gerçekleştirdiler. Bekir öğretmenimize teşekkür ederiz.

Eyl

5. Sınıf öğrencileri Güneş, Dünya ve Ay ünitesi kapsamında Güneş, Dünya ve Ay'ın büyüklüklerine göre sıralanması etkinliğini Fen Bilimleri Öğretmeni Nilay AKÖZ'le birlikte hazırladılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz özgün tasarlanan logosuna kavuştu

Tem

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılında eğitim öğretimini tamamlayarak mezun olan öğrencilerimize başarılar diler, her birini çok daha güzel yerlerde görmeyi temenni ederiz. Yolunuz açık olsun çocuklar..

Tem

2021 YILINDA OKULUMUZDA YÜRÜTMÜŞ OLDUKLARI PROJELERLE OKULUMUZA 3 ADET ULUSAL KALİTE ETİKETİ KAZANDIRAN EBRU ÖZTÜRK VE BEKİR LATİFEREN ÖĞRETMENİMİZİ VE OKUL MÜDÜRÜMÜZ HAYRİYE YILDIZ YEL'İ, 1 ADET AVRUPA KALİTE ETİKETİ KAZANDIRAN VE OKULUMUZUN AVRUPA'DA ANILMASINI SAĞLAYAN ÖĞRETMENİMİZ ARZU SÖYLEMEZ2İ TEBRİK EDİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Tem

Tübitak 4006 Bilim Fuarı Proje Sergimizi 24 Mayıs Salı günü gerçekleştirdik. Araştırma, Tasarım, İnceleme, alanında 15 farklı projenin olduğu fuarımızın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem

"Küçük hanımlar, küçük beyler, sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız.Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz.Kendinizin ne kadar önemli, kıymöetli olduğunu bilerek çalışınız."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Okul tuvaletlerimizi yeniledik.