Ebru Öğretmenimiz ve 4/A sınıfı öğrencilerimiz "Bir Millet İki Devlet" isimli yeni eTwinning projesine katıldı.

Sevgili İlkokul öğrencilerimiz her sene yapılan Ödüllü İstiklal Marşını En İyi Ben okuyorum yarışması bu yıl da yapılacak.

*** Yarışmaya video çekimi ile gerçekleştirilecektir. (MP4 formatında)

*** Videolar sessiz bir ortamda,düz bir zeminde çekilmeli yazı,resim,logo,slogan ve benzeri görseller bulundurmamalıdır.

*** Kayıt yapılacak cihaz yatay pozisyonda kullanılmalıdır.

*** Kayıt yapacak cihazın sesi gerçeği yansıtacak düzeyde ve kalitede olmalıdır.

*** 10 kıta okunacak,okul kıyafetiyle okunacak. Ezbere,mikrofonsuz ve yalın sesle okunacaktır. Fon müziği ve ses efekti kullanılmayacaktır.

*** Videolar MP4 formatında sınıf öğretmenlerimize en geç 19.02.2021 tarihine kadar gönderilecektir.

*** "Şiire Hakimiyet, Özgüven ve Ezber " kategorisinden en yüksek puanı alan öğrenci öne geçecektir.

Değerlendirme:

1. Şiire Hakimiyet (Özgüven ve Ezber : 30 Puan
  2. Beden Dili(Jest ve Mimik) : 20 Puan
  3. Vurgu Tonlama ve Türkçeyi Doğru Kullanma: 20 Puan
  4. Diksiyon Telaffuz: 20 Puan
  5. Duygu ve Etkileyicilik: 10 Puan

"Okulum Temiz " belgemizi aldık. Emeği geçen ekibimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

GÖNÜLDEN GÖNÜLE İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı GÖNÜLDEN GÖNÜLE" Projesine bugün okulumuz ev sahipliği yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat KOÇER ve Şube Müdürümüz Sn Yalçın YILMAZ'ın katılımı ile öğrencilerimizle sokağa çıkma saatlerinde temassız oyunlar oynadık, Kervansarayı, 1601 yılında yapılan Kurtkulağı Camii'ni gezdik, sohbet ettik, geleceğe ve hayata dair hayal ve hedeflerini dinledik. En kısa sürede tüm çocuklarımızın bahçemizde cıvıl cıvıl oynaması için lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım.

Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri öğrencilerimiz aileleri ile birlikte kitap okuyor.

Öğrencilerimiz hep okulumuzda gibi... Okulumuz bahçesinde oyun çizgileri çizimi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Öğrencilerimize bir an önce kavuşmak için lütfen maske, mesafe, hijyen kurallarına uyalım...

Okulumuz Sınıf öğretmeni Ebru ÖZTÜRK Funny Evening With My Family In The Pandemic adlı Etwinning projesine öğrencileri ile birlikte katıldı.

Öğrencilerimiz için kitap okumayı yaşam tarzı haline getirmek , kitap okuma düzeyini yükseltmek ve bilinçli okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan öğrencilerimizi kitapla buluşturmayı amaçlayan "Ailem Okursa Ben De Okurum" etkinliği ile toplumun her kesiminde kitap okuma bilincinin yerleştirilmesi hedeflenmektedir. Hadi Kurtkulağı! Salı, Perşembe, Cumartesi saat 20:00-20:30 arası okuyoruz. Telefonunuzun Pil Ömrünü Uzatır. Cahilliğe Zarar Verir. Stresi Azaltır. Hayat Verir.

Okulumuzu çocuklarımızın geleceği güne hazırlamaya devam ediyoruz. Bütün hazırlıklarımız öğrencilerimizin daha ferah bir ortamda eğitim öğretim alabilmesi için. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yerli Malı haftası kapsamında 1/A Sınıfı Öğretmenimiz Oktay DEMİREL pandemi şartlarının elverdiği ölçüde okul bahçemizde çocuklarımıza sürpriz  yaparak öğrencilerimizi bilgilendirdi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

5/A Sınıfı öğrencileri Matematik dersinde birim kesirler konusunu gerçek hayata uyguladılar. Öğrencilerimize ve Ceren öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Arzu SÖYLEMEZ öncülüğünde okulumuzda yürütülen E-Twinning projeleri ile okulumuz E-Twinning okulu olmuştur. Projelerde emek veren öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.